Skandale :Tidlegere fanger fekk papp og VIP- fekk porselen under minnesmarkeringen i fangeleiren27/04/2015 18:25 Oppdatert: 04/27/2015 18:26
Skam på årsdagen for frigjøringen av leiren i Ravensbrueck


Skandalen under feiringen av den 70. årsdagen for frigjøringen av de allierte i Ravensbrueck leiren beskrev av tyske magasinet «Der Spiegel». Arrangørene skilles personligheter – blant dem polske First Lady Anna Komorowska (62år) – Og ydmyket virkelige helter feiringen

Etter den offisielle seremonien inviterrte  arrangørene i deltakerne til middag.  Alt i ett stort telt. VIPs som sammen med 90 tidligere fanger som overlevde helvete  hvor tyskerne utført medisinske eksperimenter på kvinner.
 Anna Komorowska, og  den tyske partner Daniela Schadt (55 år  den polske kulturministeren Margaret Omilanowska (55 l.år). var der Servitører  serverte sine måltider og bordet var dekket med en elegant duk  porselen og glass . Rundt de andre bordene var det ikke engang duker! Alle de andre gjestene  spiset suppe med plast kopper og papir tallerker! «Der Spiegel» dessverre ikke  av de fremstående gjester innså hvor usømmelig situasjon var

Ocalone kobiety jadły z plastikowych talerzy, a delegacje z PORCELANY! Skandal w Ravensbrück

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: