Dwøch obywateli polskich zatrzymano na prøbie przemytu 3000 litrøw alkoholu.

En 24 år gammel polsk statsborger ble stanset med 2.208 liter øl og 54 liter brennevin i en tollkontroll torsdag. Foto: Tollvesenet (NTB scanpix)
Najpierw byl 24 letnin obywatel polski zatrzymany z 2.208 litrami piwa i 54 litrami wødki w samochodzie. Samochød mial falszywe norweskie tablice rejestracyjne, ale celnincy znalezli originalene dunskie. Zarzymany zostal przekazany policji. Minute pøzniej podjechal inny samochød na granice. Kierowca zobaczywszy at celnincy stojå i czekajå, uciekl do lasu. W samochodzie znaleziono 1200 litrøw piwa i 27 litrøw wødki.

Beslagla over 3.000 liter alkohol på ett minutt

Tollerne i Kongsvinger beslagla 3.489 liter alkohol på ett minutt under en kontroll ved svenskegrensa i morgentimene torsdag.

Først ble en 24 år gammel polsk statsborger stoppet med 2.208 liter øl og 54 liter brennevin i bilen. Bilen hadde norske skilter, men tollerne fant også bilens originale danske. Mannen ble overlevert til politiet.Minuttet etter kom en annen bil kjørende mot tollkontrollen. Da bilføreren oppdaget at tollerne sto og ventet, stakk han til skogs. I bilen ble det funnet 1.200 liter øl og 27 liter brennevin.Begge beslagene ble gjort på den såkalte «Sukkerveien», fylkesvei 241, torsdag morgen mellom klokka 5.04 og 5.05.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: