Typhoon ubåt avduker hemmeligheter

Typhoon ubåt avduker hemmeligheter

11.05.2015
Typhoon submarine unveils secrets. Typhoon submarine

PRAVDA.Ru journalister gikk ombord Russlands mektigste atomubåt

  Politiske kontakter og forhandlinger er definitivt relevant. Men når Russland har noe å skryte av, er dette helt annerledes. Russland har blitt svekket  mye de siste år. Likevel er det fortsatt i stand til å hevde å være en av de ledende makter i verden. En grunn kan være blit funnet i den russiske byen Severodvinsk, sentrum av den russiske skipsbyggingsindustrien. Denne byen er   forsvaret sin teknologi  som by

Før vi gikk om bord i Typhoon ubåten, var det en kort melding i pressen om en vellykket rakett lanseringen fra denne atomubåt. «. Missilet treffe målet med presisjon. «

Atomubåten sin rakett cruiser TK-20 er den sjette (siste) av Typhoon-serien som ble bygget på Sevmash Enterprise i Severodvinsk.  En gruppe PRAVDA.Ru journalister var den eneste gruppen av web-reportere som fekk lov til å gå ombord i byen Severodvinsk.

Sjefen for ubåten, V. Ovcharsky, ga oss en omvisning av ubåten fra et rom til  rom. Under turen, fortalte Ovcharsky oss om mannskap og at  kapteinen  på sub. Kaptein A. Bogachev som ble født i byen Podolsk, Moskva-regionen, I 1979 ble han uteksaminert fra marine skolen . Kaptein Bogachev har vært kaptein på Typhoon i ni år allerede. Han er dekorert med flere medaljer .Kaptein Bogachev  viste oss både mannskap og ubåten invendig . «Mannskapet  har gjennomført mye trening, og er fornøyd med resultatet. «

. Kostnaden for øvelsen var 200 millioner rubler.  Raketter er skutt opp fra Kvitsjøen  området, fordi det er lettere å kontrollere  bevegelser derfra. Det er imidlertid mulig å skyte raketter fra ethvert sted i verden, selv fra Nordpolen.

Offiserene av ubåten mener at den såkalte statiske perioden er endelig kommer til sin ende. Situasjonen med den russiske marinen var svært vanskelig for flere år siden. . Mange av dem trakk seg tilbake  og ingen ønsket å tjene på ubåter. Det var veldig vanskelig å få et mannskap å reise i begynnelsen av 1990-tallet. Kommandoen ville ta folk fra forskjellige divisjoner.

Nå er situasjonen annerledes. Folk ønsker å jobbe på ubåter, og de ber om å bli besetningsmedlemmer. Den moralske og psykologiske atmosfære av marinen er i endring. .

  Oppbevaringsrom synes å være meget stor i sammenligning med andre ubåter. Mannskapets rasteplass er som en klubb med mange bekvemmeligheter. Det er et treningsstudio, badstue og enda et basseng der.

Russiske strategiske kjernefysiske styrker gjennomført et angrep på en virtuell fiende 12. oktober, rett på terskelen til 306-årsjubileet for den russiske marinen. Forskjellen mellom rakettene lanserer fra ubåter i Barentshavet og fra Plesetsk serien var bare tre minutter. Fire strategiske rakettskip (Tu-160 og Tu-95 MC) også lansert sine raketter for å treffe den virtuelle fienden.

Russiske marinesoldater hater det når folk som aldri har vært i militæret fortsetter å si at den russiske marinen er død. Dette er en løgn. Den russiske marinen er 306 år gammel  Vitaly Bratkov Vladimir Berbenets Andrey Mikhailov Alexander Shaurov

PRAVDA.Ru Severodvinsk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: