NÅR DE BESTE IKKE ER DE BEST BETALTE

Når Island og Wales sin lavtlønna spillere kan valse over flere stjernegallerier med spillere som har lønninga som er i liga  langt utenfor flere lysår så er det noe som  er  galt. Dette tyder på at de beste folka  ikke er de som er lønna best  men de som bruker timer foran speilet  før de går ut på banen for og spille for seg selv og ikke laget.

Da er det legitimt og stille spørsmålet om det er slik i næringslivet også  ,når en ser på Brekke «Telenor» Bjercke «DNB» Statoilsjef  osv. med høye lønninger  bør en  tro at det er flinkere folk nede i systemet   som ikke kommer fram men som en kunne brukt til en langt lavere pris og hadde  utført minst like bra arbeid om ikke bedre som  Island og Wales sine fotballspillere  er døme på gang etter gang.  Styreledere  i  norske bedrifter bør tenke på dette neste gang de ansetter toppdirektører med begrunnelse i at de må gi han/hun millioner  for og få den beste lederen så har Island og Wales uttrykkelig gitt klar beskjed og bevist  at dette ikke er tilfelle og det bør noen og enhver ha i tankene når folk skal velges til en jobb eller et verv.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: