Monikas mor kan ha krav på voldsoffererstatning Da er det for utvalget bare og gi ordre om utbetaling og den må være stor

Monikas mor kan ha krav på voldsoffererstatning
– Monika-saken er en dypt tragisk sak. Det er ikke tvil om at det er begått svært beklagelige feil av Hordaland politidistrikt og at belastningen for de pårørende har vært stor. Verken statsministeren eller Statsministerens kontor forvalter egne midler til erstatninger. Det er det gode grunner til, opplyser Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding fredag.

Det heter videre at det kan gis økonomisk erstatning etter rettferdsvederlagsordningen, hvor det kan gis økonomisk kompensasjon til personer som er utsatt for urett der det offentlige er å klandre og det ikke finnes andre erstatningsordninger. Dette avgjøres i tilfelle av Stortingets utvalg for rettsvederlag, ifølge NTB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: