Dette er en av de eldste klaner i russisk historie. Hvis president Putin er en etterkommer av den Putyatins klanen, betyr dette at Vladimir Putin har en relasjon til alle kongelige familiene i Europa.

 

Mystisk slektshistorie Russlands president Putin
31.08.2016
Vladimir Putin er en slektning av alle kongelige familiene i Europa.

Russlands president Vladimir Putin var et mysterium nesten for alle . Han syntes å være en mann uten fortid, inspirert med symbolet på den nye epoken, men fratatt historiske røtter. Forskningen, som ble utført av journalister fra den russiske byen Tver ble en sensasjon. Det ble kjent at foreldrene til den russiske presidenten kom fra Kalininsky området i Tver-regionen.

slektstret til  presidentens er  sporet til  Putins bestefar Spiridon Putin som forlot Tver  for St.Petersburg i en alder av 15 år . Vladimir Putins bestefar var en alvorlig reservert mann plettfri  og ærlig. Spiridon Putin ble en god kokk. Han arbeidet i fancy restauranger i St.Petersburg før revolusjonen i 1917. Senere ble han invitert til å lage mat for Lenin selv. Når Lenin døde Spiridon Putin begynte å jobbe på en av Stalins hytter. Putins bestefar klarte å overleve den vemmelig perioden av sovjetiske historie. Vladimir Putin forteller om sin bestefar at han var en mann som likte å være stille mesteparten av sin tid.

Forskerne klarte ikke å spore opprinnelsen til dette etternavn – Putin. Den verdensomspennende web var bare én Putin – Vladimir Vladimirovich. . Ingen andre forskere  eller ordbok nevner  ordbok noe om navnet Putin blant titusenvis av andre navn.

På den annen side  er det  nylig oppdaget overraskende faktum. Vladimir Putin ser ut som Prince Mikhail Tverskoj. Begge er likke høy, med lite hår og lignende neser. Er Putin et avkom av Tver prins? Denne hypotesen ble mer og mer ekte. Navnet Putin er ikke nevnt blant de russiske navn. Dette betyr at navnet er av den kunstig e opprinnelse.

Dette navnet har dukket opp nylig, et sted i midten av det 19. århundre. . Illegitime avkom av adelsfamilier ble ofte gitt snitt navn. For eksempel den russiske forfatteren Pnin var en uekte sønn av feltmarskalk Repnin. Det var mange andre anledninger som dette – Betskoy istedenfor Trubetskoy, Gribov istedenfor Griboyedov. De nye navnene på uoffisielle klan grener ble dannet ved hjelp av fradrag: en stavelse ble rett og slett tatt ut av det.

Familien boken i Tver-regionen nevner navnet på Putyanin – en klan av russiske prinser. Denne klanen ga mye fremragende militære ledere til Russland, så vel som kunstnere, politikere og prester. Dette er en av de eldste klaner i russisk historie. Hvis president Putin er en etterkommer av den Putyatins klanen, betyr dette at Vladimir Putin har en relasjon til alle kongelige familiene i Europa.

Gennady Klimov
Maria Orlova

Basert på materiale fra Karavan avis

– See more at: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=no&prev=search&rurl=translate.google.no&sl=en&u=http://www.pravdareport.com/history/31-08-2016/1528-putin_genealogy-0/&usg=ALkJrhgsTxUCU5INf3i7STWahRSiLiB-1w#sthash.agAUijxg.dpuf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: