Elton John ble fraktet til sykehus med dødelige bakterier

Dårlige nyheter for fans av Elton John. . Sangeren ble fraktet til sykehusets intensivavdeling, og de neste konsertene hans ble kansellert.Ifølge BBC News, vart den  70 år gamle Elton John alvorlig syk forrige uke på slutten av sin  tur til Sør-Amerika. Etter hjemkomsten til Storbritannia de han  til legene.

På grunn av helsen til sangerens er konserter  i USA  kansellert. -Under returreisen

Ifølge britiske medier har artist tilbrakt to netter på intensivavdelingen, men ble utskrevet og sendt hjem. Uttalelsen avslørte også at Elton John var infisert med «En sjelden og potensielt fatale» bakterier. Det er ikke gitt flere detaljer.

Elton John trafił do szpitala. Zarażono go śmiertelną bakterią

Elton John

i

Złe wiadomości dla fanów Eltona Johna. Jak podaje menadżer artysty, Elton walczył z „potencjalnie śmiertelną” infekcją bakteryjną. Piosenkarz trafił do szpitala na oddział intensywnej terapii, a najbliższe jego koncerty zostały odwołane.

Jak podaje BBC News, 70-letni Elton John poważnie zachorował w ubiegłym tygodniu pod koniec swojej trasy po Ameryce Południowej. Po powrocie do Wielkiej Brytanii zajęli się nim lekarze.

Ze względu na stan zdrowia piosenkarza 9 koncertów w USA zostało odwołanych. –Podczas powrotnego lotu z Santiago (Chile), zachorował poważnie. Po powrocie do Wielkiej Brytanii, lekarze Eltona skierowali go do szpitala, gdzie natychmiast poddano go leczeniu w celu usunięcia infekcji – napisano w oficjalnym komunikacie managementu.

http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/elton-john-trafil-do-szpitala/t35n17p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: