Jeg er stolt av hva jeg oppnådde sier Włodzimierz Lubański:

Jeg er stolt av hva jeg oppnådde sier Włodzimierz Lubański:  Wlodzimierz Lubański er i dag 70 år. For det polske landslaget scoret han 48 mål (det meste noensinne). Med Górnik Zabrze var han sju ganger polsk mester scorer (155 mål).  70 år og fortsatt utmerket form. Hva er resept for lang levetid? – Jeg har ingen (ler han ). Jeg tror at en slik resept er et minimum av tre turer i uken med min kone ftil  fitness og massevis av turer og rimelig med næring. – Er du fornøyd med din karriere? – Ja mange hyggelige  stunder .  Debut i en alder av 16 på det polske landslaget, gullmedalje i OL i 1972, seier med Górnik Zabrze i europeisk konkurranse  . Disse minnene vil være minner for livet.

 

Jeg begynte på den internasjonale arena som en 16-åring og var  ferdig da eg var  38 år. – Det vanskeligste øyeblikkene er trolig en kneskade i kampen mot England i 1973? – Ja, det var en stopper for karrieren i den beste periode med utvikling. Jeg var 27 år.

Du hadde et tilbud fra Real Madrid … – Ja, det  var veldig alvorlig, fordi president i Real Madrid var i Polen. Han snakket med en gruvearbeider som var villig til å forhandle. Men de politiske myndigheter ville ikke . Jeg var 23 år gammel.

. I dag ville det være et spørsmål om økonomiske forhandlinger.  – Og  hva jeg har klart å oppnå, er jeg stolt. Etter en hard kneskade  kom eg tilbake  på internasjonalt nivå. I den belgiske ligaen scoret jeg nesten 100 mål og bidro til det faktum at klubben spilte i europeisk cup . – Det er sårt  når en ikke  kommer til VM? – Definitivt. Fravær fra World Cup i 1974 var svært smertefullt. A opptredener i troppen til VM 1978 i Argentina var mislykket. Jeg spilte i de to første kampene  og deretter på benken som reserve. –

På det  polske landslags har du skutt 48 mål, noe som er rekord.  Forbereder du en bursdagsfest? – Allerede en seremoni ha foregått den Polske ambassaden i Brussel organisert  en fantastisk begivenhet til meg . Jeg ble positivt overrasket. Jeg fikk  vakre dekorasjoner. Selv presidenten skrev et brev til meg.

Dette er forskjeller som gjør alderdommen  moro og glede. Det er hyggelig at folk husker hva jeg gjorde som spiller. Men uten støtte fra mine kolleger ville disse suksessene ikke kommet

http://sport.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/wlodzimierz-lubanski-przyjemnych-chwil-w-karierze-mi-nie-zabraklo_958181.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: