Borgerne fra Ukraina kommer til Polen i tusenvis . Det viser seg at fra år til år de kjøper  flere og flere leiligheter som de ofte betaler kontant. De mest populære stedene er Warszawa og Krakow.

Borgerne fra Ukraina kommer til Polen i tusenvis . Det viser seg at fra år til år de kjøper  flere og flere leiligheter, som de ofte betaler kontant. De mest populære stedene er Warszawa og Krakow.

I fjor jobbet ca 1,2 millioner ukrainere i Polen. Alle indikasjoner er at disse menneskene er seriøse om sin fremtid. For  tiden, er det  utlendinger som kjøpte  de fleste leilighetene i Polen foran tyskerne og briterne, Ifølge dataene fra departementet for innenriks og administrasjon  analysert av Home Broker. I fjor kjøpte våre østlige naboer 4648 leiligheter med et samlet areal på 64 tusen kvadratmeter det er opptil 81 prosent  mer enn for  et år siden.
Utlendinger ser etter boliger hovedsakelig i Warszawa og Krakow. I 2016 kjøpte utlendinger i Warszawa 1963 lokaler, og i Krakow 1016 hvorav nesten halvparten av kjøpere kom fra Ukraina. Interessant som det  viser  seg at ukrainere ofte betaler for lokalene i kontanter. Grunnen? Å holde penger i en bank i Ukraina er forbundet med stor usikkerhet, så det er bedre å investere  i Polen. Kjøpere fra Ukraina bruker vanligvis en  eiendomsmegler hvor eiendomsmeglere jobber i Ukraina. Blant kundene til slike selskaper er ledende personer yngre en  50 år, som velger leiligheter på. 40-70 kvm.

http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/ukraincy-kupuja-mieszkania-polsce-na-potege-zwykle-placa-gotowka_1014964.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: