Renate Langer (61 l) bryter stillheten. Skuespillerinne hevder at da hun var 15 år ble hun voldtat av Roman Polanski

Tidligere skuespiller beskylder Polanski av voldtekt. «Det har påvirket hele mitt liv»

Renate Langer (61 l) bryter stillheten. Skuespillerinne hevder at da hun var 15 år ble hun voldtat av Roman Polanski. Dette skulle ha funnet sted på hans hjem i Gstaad i Sveits. . har hun fortalte American Times i New York Times.
Historien går tilbake til februar 1972. Renate Langer var da 15 år gammel. Kvinnen fortalte  at hun jobbet for et modellbyrå  i München. Hun uttalt at Roman Polanski vurderte å bruke henne i sin film. Med foreldrenes kunnskap og samtykke reiste hun til Gstaad hvor hun skulle møte ham. Hun besøkte regissøren i hjemmet hans. . Selv om hun prøvde å forsvare seg var hun maktesløs. Hun forklarte at dagen etter dette forlot hun boligen «flau» og «forvirret». Hun sa at hun ikke ville fortelle foreldrene noe fordi det ville ha brutt dem ned . «Min mor ville ha fått hjerteinfarkt,» sa hun .

Kvinnen sier at en måned senere ringte Roman Polanski henne for å be om unnskyldning for hva som hadde skjedd, og å gi henne en rolle i filmen . Han var overbevist om at hun tok imot tilbudet og trodde at hun ville behandle han profesjonelt. Så fløy hun til Roma. Renate Langer sier at mens han filmet filmen sendte regissøren ikke henne noen seksuelle signaler. Men en natt da hun var alene i huset hun delte med andre mennesker  voldtok han  henne i soverommet. Hun forklarte at hun prøvde å forsvare seg ved å kaste en flaske vin og parfyme på ham. Dette påvirket hele mitt liv sa hun i et intervju med The New York Times.

Langer er 61 år gammel i dag hennes foreldre er ikke lenger i live.  Renate Langer er den fjerde kvinnen for å anklage en regissør for seksuelt misbruk.

http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/byla-aktorka-renate-langer-oskarza-romana-polanskiego-o-gwalt/tbyty80

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: