Hitlers måltidstester: Jeg ble voldtatt og torturert Margot Woelk

Hitlers måltidstester: Jeg ble voldtatt og torturert

Margot Woelk ble født 1917 i Berlin. Hennes familie tilhørte den delen av det tyske samfunnet som betraktet Hitler som et monster og støttet ikke nazistregimet. Da krigen brøt ut flyktet  de til en liten landsby nær Wolfs Lair (provins. Warmia-masuriske). Hun hadde ingen anelse om at fuhreren gjemte seg der, og hun ble tvunget til å teste hans måltider.

Mishandled og voldtok meg,
Da nazistene kom til makten og  Margot Woelk nektet å bli med i foreningen av tyske jenter (Bund Deutscher Mädel), og hennes far til å delta i nazistpartiet. Woelke kunne ikke akseptere at hennes jødiske venner måtte flykte fra landet, og mange av dem ville bli myrdet av nazistene.

Parc og Gierlo er mindre enn to kilometer fra hverandre det var i denne andre landsbyen at Wolfs Shed Hitlers hemmelige hovedkvarte ble plassert

Kort tid etter sin ankomst vart Margaret arrestert av nazistene og tatt til brakkene som faller innenfor den nærliggende landsbyen Kruszewiec det var her Hitlers måltider ble tilberedt. Kvinnen skulle teste maten hver dag da nazistene fryktet at de allierte vil forgifte deres leder.

Maten som kom på Hitlers bord vart testet av 14 andre jenter. Hver dag tok nazistene dem fra sine hjem  og tok dem til kasernen. I tider da de fleste tyskere sultet hadde de muligheten til å spise gode retter og eksotiske frukter.

Siden Hitler var vegetarianer besto måltidene av ris, pasta, blomkål, peppers og erter. – Maten var veldig god, men hver gang  gråt jeg av redsel vi var redd for at den vile bli forgiftet -sa  Woelke i et intervju med journalister

Etter å ha spist måtte de vente to timer og først etter den tiden kunne de gå  hjem. Når en feilaktig bombing av Hitlers fant sted i juli 1944, bestemte sikkerhetsansatte seg for å stramme sikkerhetsforanstaltninger. Testerne ble låst  i skolebygningen som var ved siden av Ulvens leir  og ble stengt  for ikke å gå ut.

Det var da at Margaret ble voldtatt for første gang en av vaktene angrep henne – Gammel gris – beskrev Woelke  han i en samtale med Der Spiegiel. Kvinnen møtte aldri Hitler, men så ofte hans tyske hund blondi  som løp i skogen.

 

Nyheten om den røde hærens ankomst forlot nazistene raskt Wolfs leir Ingen av vaktene tok seg av de fengslede testerne. Margaret ble reddet av en SS mann. . Etter krigen møtte hun ham igjen. Han fortalte henne at de resterende testerne ble drept av det sovjetiske militæret.

Rødes brutalitet rammet også Margaret . Da de kom inn i Berlin fanget de henne og flere andre kvinner og voldtok dem i to uker. Woelke overlevde men skadene hun led av voldtekt forårsaket at hun ikke hadde fått noen barn.

 

http://www.fakt.pl/hobby/historia/testerka-posilkow-hitlera-bylam-gwalcona-i-poniewierana/reh79kf

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: