Burde eg

I dag gikk eg tidleg fra jobben fordi eg skulle til byen og kjøpe nye bukser, reiste i motsatt retning fra der eg bor tok   busen til fyllingsdalen en buss som eg tar ca, annehvert år tenkte på en raudeberger som eg såg sist eg tok bussen i samme ærend en nabo som var ca.10 år eldre en meg som eg prata ofte med på Tornado sine kamper i bergen da Jonemann og Edward herja for ca.15 år siden. Hans tante og min bestemor var gode venniner  i barndomen sikkert gode naboer ,foresten hans tante var Raudebergs  Florence   og min bestemor var min Florence . Eg gikk av på busstasjonen han reiste videre uten at vi  vekslet et ord vi hadde vokst opp med noen hundre meter mellomrom og et ti år i alder  men sån er det vel for de fleste vi stopper ikke opp altid og sier hvordan går det selv om vi muligens burde.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: