Burde eg

I dag gikk eg tidleg fra jobben fordi eg skulle til byen og kjøpe nye bukser, reiste i motsatt retning fra der eg bor tok   busen til fyllingsdalen en buss som eg tar ca, annehvert år tenkte på en raudeberger som eg såg sist eg tok bussen i samme ærend en nabo som var ca.10 år eldre en meg som eg prata ofte med på Tornado sine kamper i bergen da Jonemann og Edward herja for ca.15 år siden. Hans tante og min bestemor var gode venniner  i barndomen sikkert gode naboer ,foresten hans tante var Raudebergs  Florence   og min bestemor var min Florence . Eg gikk av på busstasjonen han reiste videre uten at vi  vekslet et ord vi hadde vokst opp med noen hundre meter mellomrom og et ti år i alder  men sån er det vel for de fleste vi stopper ikke opp altid og sier hvordan går det selv om vi muligens burde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: