Den tragiske historien er en slags test for statsapparatet i Ukraina, som etter Maidan-revolusjonen fortsetter å erklære kampen mot korrupsjon og maktmisbruk.

Alle i Ukraina krever en streng straff for gjerningsdama  men den rike far til 20-åringen . Milliarderen har begynte  økonomiske forhandlinger med ofrenees familier. Mannen tilbyr dem ca 1 million 240 000 euro i erstatning for å bare ikke vitne mot datteren hans.

Ukrainske justitsminister Anton Herashchenko har uttalt at Zajcewo vil bli dømt som enhver annen borger, men nå er det klart at dette ikke vil skje. Tiltalte fikk de beste og selvfølgelig de dyreste advokatene i landet. Advokater har klart å føre til at spor av rusmidler som finnes i jentens blod ikke vil bli betraktet som bevis

. På den ene side folket vil  kreve  straff av 20-åringen. På den annen side sparer hennes innflytelsesrike far ingen styrke og ressurser for å trekke sin datter ut av trøbbel. Den tragiske historien er en slags test for statsapparatet i Ukraina, som etter Maidan-revolusjonen fortsetter å erklære kampen mot korrupsjon og maktmisbruk.

http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/ukraina-olena-zajcewa-corka-milionera-ktora-zabila-6-osob-moze-uniknac-kary/qnd29zw

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: