Man spør seg hvorfor en betaler Johaug fortsatt  en formue når hun ikke engang starter.Dette ble da forklart av norske medier som

ATO!

Therese Johaug brała doping, ale i tak zarabia więcej niż szef NATO!


 Therese Johaug har vært tatt i juks men tjener fortsatt mer enn NATOs leder!

30.10.2017, timer. 10:53


I dagens idrettsverden er ethvert forsøk på ulovlig støtte av idrettsutøvere kraftig stigmatisert. Det syntes at Therese Johaug skulle lide mye av diskvalifikasjonen hun brukte for doping. Hun mottok mer penger enn Marit Bjoergen eller norske NATOs sjef Jens Stoltenberg.

 Ifølge dataene fra skattekontoret i det skandinaviske landet har disse hendelsene ikke påvirket Johaugs økonomi negativt. Tvert imot .
Hvert år i slutten av oktober legges inntektene og eiendelene til folk som bor permanent i Norge ut . I 2016 tjente Therese Johaug 3,1 millioner kroner (ca 1,4 millioner zlotys), og hennes formue økte med ytterligere 10 millioner kroner og er for tiden 48 millioner kroner (21,5 millioner). Selv Marit Bjoergen kan ikke konkurere med dette .

Det er også interessant å merke seg at Johaug, som ikke kan jobbe har mer har mer enn den tidligere statsministeren i Norge og nå NATOs leder Jens Stoltenbergs som hadde en inntekt i fjor på 2,7 millioner kroner (700.000 i Norge og 2 millioner ikke-skattepliktige penger fra NATO).
Man spør seg hvorfor en betaler Johaug fortsatt  en formue når hun ikke engang starter.Dette ble da forklart av norske medier som  mener at den diskvalifisert løper klokt investerer pengene  i de tre selskapene hun har aksjer . I tillegg er hun i landet fortsatt svært populært, noe som betyr at sponsors er  interesert  .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: