Beata Szydło OSTRO o Tusku: Nic dla Polski nie zrobił Tusk twitter skaper bølger

t
19.11.2017, timer. 17:43

Beata Szydlo, Donald Tusk

Statsminister Beata Szydło refererte til Donald Tusks oppføring på Twitter. – Donald Tusk som leder av Det europeiske råd gjorde ingenting for Polen. I dag bruker han sin posisjon til å angripe den polske regjeringen  sa statsministeren.

På søndag ettermiddag, postet Donald Tusk en oppføring som han rystet regjeringspartiet. «Alarm En skarp konflikt med Ukraina, isolasjonen i EU, et avvik fra lov og rett og domstolenes uavhengighet, angrep på frivillig sektor og frie medier -? Justice strategi eller plan for Kreml  skrev leder av Europarådet.  Tusk henviste til hendelsene i de siste dager – sekretæren til Interdepartmental Commission of Ukraine for Remembrance, Svetozentrit Sheremeth kom ikke inn til Polen. På grunn av denne situasjonen ble den polske ambassadøren i Kiev Jan Piekło kalt til Utenriksdepartementet i Ukraina. Oppføringen av Donald Tusk har terget PiS politikerne Donald Tusk har på et nylig besøk til Polen forstått at sindige polakker reist en mur som skiller den fra den nasjonale politikken!

Hans siste tweet er stanger hodet på veggen Det vil skade! » – skrev taleren til senaten Stanisław Karczewski. Statsminister Beata Szydlo sier at Donald Tusk som leder av Det europeiske råd ikke har gjordt noe for Polen

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/beata-szydlo-ostro-o-tusku-nic-dla-polski-nie-zrobil_1028172.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: