– Det er ikke lenger en kald krig  dette er begynnelsen på en veldig varm krig. Russland forbereder seg ikke på å forsvare seg dei forbereder seg på å angripe sa Antoni Macierewicz under Canadas internasjonale sikkerhetsforum.

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/macierewicz-ostrzega-zachod-ze-rosja-szykuje-sie-ataku/9q38125

Politikker Macierewicz advarer vesten om at Russland forbereder seg på å angripe.
Macierewicz er bekymret

– Det er ikke lenger en kald krig  dette er begynnelsen på en veldig varm krig. Russland forbereder seg ikke på å forsvare seg dei forbereder seg på å angripe sa Antoni Macierewicz under Canadas internasjonale sikkerhetsforum.
«Russland forbereder seg ikke på å forsvare seg, forbereder seg på å angripe,» sa forsvarsministeren på det internasjonale sikkerhetsforumet i Canada. Macierewicz deltok i et panel med amerikansk senator Jeanne Shaheen  utenriksminister i Ukraina Pawel Klimkin, president for Institute of Energy Policy og den Russiske opposisjonsaktivisten Vladimir Milov. Emnet for diskusjonen var Nær Russland

Det internasjonale Halifax Security Forum ble opprettet i 2009 som et program under American Marshall Fund, med økonomisk støtte fra Canadas regjering.

Forumet deltok  300 deltakere fra over 80 land. Gårsdagens diskusjoner fokuserte på atomvåpen , bruk av kapital som våpen, kvinners rolle i samfunnet. Senere debatter vil fokusere på Russlands satellittvåpen i dag vil deltakerne ta opp spørsmålene om gjenoppbygging og klimaendring i Midtøsten.

Et av temaene var den russiske trusselen på internett  i sammenheng med forsøk på å blande seg inn i de påviste resultatene av valget i Frankrike og USA

 

– På en måte er alle land en nabo av Russland fordi internett ikke gjenkjenner grenser, så en kan si at også  Canada er en nabo av Russland – sa forsvarsministeren i Estland Juri Luik og  som ikke vil bli overrasket om Russland vil prøve å påvirke utfallet av valget i Canada 2019.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: