Noen har bestemt seg for ett barn, andre på to. Utvalgte barn forlot rommet med en elegant herre og forsvant i noen timer – sier Anthony.

 

»
Pedofil i barnets hjem. «Midt på natten satte de oss på rad og valgte etter deres smak»
11.20.2017, 14: 41
Det var først etter mange år at barnehjemmet på Jersey vart oppdaget som et sted der  pedofile kunne jakte. Ingen ønsket å ville tro at barna ble jevnlig voldtatt, slått og psykisk plaget.

Deres forferdelige opplevelser var ikke synlige før mange år etter at de hadde hendt og alt dette skjedde bak dørene  til barnehjemmet i Helier hovedstaden på Jersey. Seksuell trakassering, voldtekt, psykisk og fysisk overgrep av omsorgspersoner, regissører og lokale politikere. I dag snakker de nesten 60 år gamle ofre om deres terror.

James sier at han var på hjemmet da han var 13 år  hver dag ble han slått og mobbet. han var engstelig og gjennomvåt om natten for dette han ble grovt straffet. Barnevakten satte et gummibånd på ham om natten.

Anthony 50-år forteller historien om besøk av lokale politikere.  Barn ble vekket om natten satt på rad mens mennene gikk rundt i rommet og valgte den riktige  for seg selv. – Noen har bestemt seg for ett barn, andre på to. Utvalgte barn forlot rommet med en elegant herre og forsvant i noen timer – sier Anthony.

Tim snakker om psykisk og fysisk overgrep. – Vi vart dratt etter håret, kastet på veggene, slått med våte håndklær på den nakne kroppen .Det var ingen dag uten spark og bank om natten ble jeg vekket av de andre guttene . Selvfølgelig ble ikke jenter spart. Linda var mindre enn 7 år gammel da lederen begynte å berøre hennes intime deler og forklarte at han sjekket henne  så voldtok han henne i ulike stillinger også anal – sier en kvinne.
Vold fra lærere ble lært av eldre elever som voldtar og mobber unge kolleger. På barnehjemmet begynte gjengene å danne seg  som over tid var så grusomme med sine torturer som også vaktmesterene  var med på
Selv om de fleste barn var flau til å klage og innrømme hva som skjer på barnehjemmet får Politiet  signaler hva som hender men Ingen  trodde på de voldtatte barna . Kanskje det var fordi statsminister Edward Heath var innvolvert.

http://www.se.pl/wiadomosci/swiat/pedofilia-w-sierocincu-w-srodku-nocy-ustwiali-nas-w-rzadku-i-wybierali-sobie-wedlug-gustu_1028304.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: