Den britiske kongelige familien er det mest populære monarkiet i verden. Media rundt om i verden lever av og rapportere om saker, relasjoner, nye etterkommere av den kongelige familien.

http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/brytyjska-rodzina-krolewska-jest-warta-miliardy_1030331.html

 
03.12.2017, kl 12:49
Den britiske kongelige familien er det mest populære monarkiet i verden. Media rundt om i verden lever av og rapportere om saker, relasjoner, nye etterkommere av den kongelige familien. Engasjement av prins Harry og hertuginnen Kate tredje graviditet er ikke bare viktige hendelser i historien til landet, men også de som påvirker merkevaren av kongefamilien. Og dette er verdt milliarder!

Kostnaden for å opprettholde den kongelige familien er et av argumentene som motsetter eksistensen av moderne familier. Men prisen er en ting, og det fortjeneste som monarkiet bringer er en annen ting .Familien til dronning Elizabeth II koster om lag 1,8 milliarder pund  for landet.
Dette er i hvert fall resultatet av Brand Finance Research rapport som studerer verdien av globale merkevarer.
Hvordan blir landets fortjeneste beregnet? Først av alt tiltrekker den britiske kongefamilien forretningsinvesteringer og turister som ønsker å se  symbolet på det mest populære monarkiet i verden – Buckingham Palace. Det påvirker også handel betydelig, noe som på denne måten bringer inn mer enn 150 millioner pund i året mer enn om tradisjoneneom den kongelige familien ikke ble dyrket. Det handler om patenter for sjokolade eller klær gitt av den kongelige familien, noe som øker verdien av britiske suvenirer.
På den annen side utgjør familiens vedlikeholdskostnader en pence per dag per person, det vil si ca. 300 millioner PLN per år. Men gevinstene å opprettholde tradisjonen med monarkiet er nesten 6 ganger høyere, og etter fradrag av kostnader gir summen på 1,5 milliarder pounds – et pluss for den britiske økonomien..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: