Roa var også deltaker i de siste olympiske leker i 2016 i Rio De Janeiro. På lørdag fikk han en tragisk død.

Edwin Mosquera Roa var en respektert idrettsutøver i Colombia og var vellykket i  vektløfting. Hans største prestasjon var å vinne en sølvmedalje på Pan American Games. Roa var også deltaker i de siste olympiske leker i 2016 i Rio De Janeiro. På lørdag fikk han en tragisk død.

Han brukte sin lørdag kveld i en av de lokale barene. Av ukjente årsaker tok en av mennene som var i samme lokaler ut en pistol og fyrte av to skudd mot Colombianeren. Den første kulen i hodet og det andre i kneet. Det første skuddet var dødelig og 32-åringen døde på stedet.

Condolanse  til familien til Edwin Mosquery Roi  skriver den colombianske olympiske komité på sin hjemmeside. – Mosquera var en fremragende sportsmann og hele vektløftemiljøet er i sorg.  Våre dypeste kondolanser til hans familie og venner – kan vi b.l.a  lese i uttalelsen.

 

http://sport.se.pl/inne-sporty/pozostale/tragiczna-smierc-olimpijczyka-zostal-zamordowany_1030554.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: