Berlin: En alarm i nærheten av julemarkedet Berlin: En alarm nær julemarkedet

Großalarm nach
Munitionsfund in Berlin

 

http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/berlin-niemcy-alarm-w-poblizu-jarmarku-swiatecznego/4vn1v7z


Berlin, Tyskland: En alarm nær julemarkedet
i går 23:54

Alarm i Charlottenburg-distriktet i Berlin. Den tyske politiet søkte i  den underjordiske parkeringsplassen under moskeen nær julmarkedet.


På søndag kveld (10. desember gikk  en alarm nær julmarkedet i Charlottenburg-distriktet i Berlin. Ifølge «Bild» var politiet advart om en  bruker av den underjordiske garasjeanlegget som ligger under en moskeen .. Ved siden av en parkert bil bak en haug med vinterdekk oppdaget en mann en liten plastpose.


Det var omtrent 200 med skudd  kaliber 7,65 millimeter i posen . Patronene  var nye, fabrikk-pakket i originale esker. Ammunisjon ble overlevert til politiet og undersøkt av rettsmedisinske spesialister. Etterforskere regner med spor avv DNA ,noe som vil gjøre det lettere å bestemme  ammonisjonens tilhørighet

– På grunn av nærheten mellom ammunisjonen og julmarkedet og det faktum at en moske ligger over den underjordiske parkeringsplassen, ble det antatt at situasjonen kunne være potensielt farlig –  Hundrevis av offiserer med  hunder søkte på den underjordiske parkeringsplassen og området rundt. Vaktene på julemarkedet har også blitt styrket. – Så langt har ingenting hendt. .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: