Det er heldigvis ærlige mennesker også som denne Engelske pubsjefen i London

Polak mistet  lønnen på puben. Hele verden lette etter han

Du kan forestille deg hva en Polsk arbeidstaker følte da han  forlot  en konvolutt i puben med hele lønna! Den fattige mannen kom tilbake til landet til jul og lot til sin kone at alt var bra.Heldigvis endte denne historien lykkelig

Han mistet betalingen i puben

Han mistet betalingen i puben

Han mistet lønnen på Alexandra Wimbledonpub /

Den britiske avisen «Metro» skrev om det Polske eventyret. Herr Mariusz gikk torsdag før jul etter jobb med kolleger til puben «Alexander» i London. Kanskje det faktum at han savnet sin kone og skulle komme tilbake til landet med konvolutten fylt med pund fekk han til og glemme konvoluttten på puben

Pubsjefen fant pengene og  bestemte seg for å handle! Han tok et bilde av konvolutten, som ble merket «Mariusz» og publisert på Internett. Hva da som skjedd  har overgått alle forventninger. Dette ble spredt av folk fra hele verden: fra London til Australia , Canada.osv.

 Bildet av konvolutten på det sosiale nettverkene ble fanget opp av sønnen til Mr. Mariusz. Han fortalte sin far alt, og da han kom tilbake til London etter ferien, besøkte han puben og fekk pengene. – Jeg er Mariusz. Jeg tror du har mine penger

– Han visste nøyaktig hvor mye penger han viste ved hvilket bord han satt.Det var definitivt han! –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: