Tragedie på banen. En dommer angrepet av en fotballspiller er død

Tragedie på banen. En dommer angrepet av en fotballspiller er død

02.01.2018, kl 12:17

Stearinlys, stearinlys

Den 24. desember oppstod en dramatisk situasjon i den meksikanske byen Xalapa. Under en av fotballkampene dømte Jose Valdemar Hernandez Capetillo  et rødt kort. En sint spiller angrep dommeren som ble innlagt på sykehus etter  hendelsen med alvorlige skader. Dessverre våknet han ikke fra koma og døde en uke senere …

De tragiske hendelsene fant sted 24. desember i byen Xalapa, hovedstaden i Veracruz i øst Mexico. Under møte med amatørlag vart en av spillerne straffet med et rødt kort, angrepet dommeren Jose Valdemar Hernandez Capetillo som ledet kampen.

Dommeren ble truffet i hodet og gikk straks til sykehus i alvorlig tilstand. Han hadde alvorlig hjerneskade og var i koma . Dessverre kunne han ikke bli ffrisk. Han døde lørdag morgen, og hans død ble rapportert av Valentin Ramirez som er  leder av den meksikanske dommernes union. – Jose Valdemar Hernandez Capetillo døde lørdag tidlig på morgenen som et resultat av en alvorlig skade han fikk under angrep av en av spillerne. Gjerningsmannen som angrep  dommereren er kjent  under navnet Milton,

http://sport.se.pl/pilka-nozna/tragedia-na-boisku-nie-zyje-sedzia-zaatakowany-przez-pilkarza-po-czerwonej-kartce_1034343.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: