Ikke helt men en tyv

anbefalinger

De hilste ham som en helt. Den sjokkerende sannheten kom ut

Chris Parker var en helt i lang tid. Den britiske media rapporterte at den 33 åringen var en av to hjemløse som dro for å hjelpe ofre i Manchester- Oppførselen til mannen gjorde noe med Internett-brukere som samlet inn 50 000 pund for ham, eller over 4500000 kr. Nå kom den sjokkerende fakta ut. Det viste seg at Chris Parker ikke var en helt, men en tyv.

De hilste ham som en helt.  Den sjokkerende sannheten kom ut

Angrepet som rystet britene skjedde 22. mai i år i Manchester Arena. Etter Ariany Grade-konserten i nærheten av inngangen til bygningen var det en eksplosjon. 22 personer døde og over hundre ble såret. Det var to polakker blant ofrene. . Chris Parker var en av de to hjemløse som kom for å hjelpe de skadde.Utenlandske medier rapporterte at mennene holdt på sårene på dem, trakk seg ut  glass og nagler fra kropper og oppmuntret dem. Chris Parker ble hyllet som en helt. Hans mot og engasjement har flyttet mange mennesker. Internett-brukere har samlet 50 000 pund ti ham, eller over 200 000 zlotys. Takket være pengene kunne 33-åringen å starte et nytt liv.

Hans fremtid synes imidlertid ikke å være fargerik. .Det var sjokkerende fakta som kom ut. Etterforskerne fastslått at Chris Parker ikke var en helt men en tyv. De hjemløse var belastet med tyveri. Et opptak ble presentert foran retten, som viste at han knelte på kroppene og søkte etter sine ting.Etterforskerne fastslått at mannen stjal betalingskort, veske og telefon Pauline Healey ble skadet i angrepet. Noen få meter unna henne lå hennes 14 år gamle døende barnebarn. Chris Parker tok bilder av døde mennesker via telefon. Noen få timer etter angrepet tilbrakte 33-åringen  i McDonald’s.

Den anklagede under rettssaken begikk seg skyldig i to anklagelser om tyveri og en svindel. Han viste ingen anger for retten. John Broadley, en britisk advokat, hevdet imidlertid at hans klient dypt beklager sin oppførsel.

http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/okrzyknieto-go-bohaterem-teraz-bezdomny-z-manchesteru-stanal-przed-sadem/djnllgw

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: