Russiske medier rapporterer at Putins yngre datter Katerina Tikhonova  er skilt fra milliardær Kiril Shamal

 Córka Putina rozwiodła się z miliarderem Kiriłem Szamałowym
Putins datter Katerina Tichonova har skilt seg fra milliardæren Kiril Szamałowym

Russiske medier rapporterer at Putins yngre datter Katerina Tikhonova  er skilt fra milliardær Kiril Shamal.   han har  solgt sine aksjer i gassgiganten Sibur dette var tilsynelatende  noe som skulle returneres etter skilsmissen.

Russerne skriver med forsiktighet om denne saken. Det er ikke kjent hvorfor Katerina Tikhonova ble skilt fra sin mann   Russiske medier legger til at skilsmissen er angivelig knyttet til salget på 4,3 prosent av hans aksjer i  «Sibur».

I motsetning til  den britiske DailyMail-portalen leser vi at den tidligere milliardæren, som skiltes fra  Putins datter ble tvunget til å gi sin aksjer tilbake .Dette førte til at han tapte rundt 500 millioner dollar og hans eiendom krympet til rundt 800 millioner dollar.
Kiril Shamalov  ifølge tabloid  kunne ikke komme overens   med Katerina og ba om skilsmisseRussiske medier rapporterer at den tidligere milliardæren er sønn av en nær venn av Putin. Aksjene i gassgiganten «Sibur» Shamalov måtte komme fra presidenten selv som en bryllupsgave.http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/corka-putina-katerina-tichonowa-rozwiodla-sie-z-miliarderem-kirilem-szamalowym/lyxk22s

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: