Ta ham med hjem hvis du vil sa sykepleierene Siste dei sa på jobben

Sjokkerende scener fant sted på torsdag 25. januar. På videoen fra overvåkingen kan du se to sykepleiere fra det fjerde sykehuset i Sochi. Kvinner fører en vogn hvor en såret mann sitter. Han har et blodig bein. Sykepleiere går raskt til et bortgjemt sted og forlater pasienten der. De bryr seg ikke om at de forlater ham i kulde. Den dagen viste termometrene i byen lit over null.

https://www.youtube.com/embed/z3tAbECqZRk","vimeo_id":"0","html":"https://www.youtube.com/embed/z3tAbECqZRk"},"platform":{"code":"html"}}» data-run-module-isrun=»1″>

–  Vitnet nevnte at han reagerte på  oppmerksom til sykehuspersonalet. En av sykepleierne var å svare ham: «Ta ham hjem, hvis du vil. Vi trenger ikke han. » . Pasienten ble tatt vare på av ambulansefolk . Den skade  vart send  sykehuset igjen.

 Sykepleierne angret hvordan de behandlet pasienten. De måtte si farvel til jobben. De forklarte at mannen ba dem om å ta ham til denne plass fordi det ventet en venn på ham. Det var imidlertid ingen spor av den påståtte bekjente. – Vi fordømmer sterkt denne oppførselen. Selvfølgelig har alle pasienter rett til å nekte behandling  men de må gjøre det skriftlig, forklarer Marina Wartazarjan, leder av lokale medisinske tjenester. En undersøkelse bl eåpnet i saken. I tillegg til sykepleiere er pliktlederen også inkludert.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: