Bare noen få idioter / provokatører som plutselig begynne å kaste steiner og fyrverkeri i retning av ambassaden og verden vil få budskapet om at «polakker angreper ambassaden  så vil gjenfødelsen av nazismen være  et faktum» – advarte nestleder.

Se.pl nyheter
Protestere foran den israelske ambassaden
31/01/2018, kl 10:30
Protesten ved den israelske ambassaden vil finne sted onsdag.dette ble annonsert av nasjonale miljøer. Det er allerede forståele av  protesten kan skade bildet av Polen i verden. Dette ble uttrykt blant annet av tidligere leder av All-Polish Youth MP Adam Andruszkiewicz. Regjeringens talsmann Joanna Kopcińska tok også ordet for å protestere mot den israelske ambassaden.

Protester foran den israelske ambassaden er organisert av nasjonale miljøer som: ONR, Młodzież Wszechpolska eller Ruch Narodowy.

Demonstrasjon foran den israelske ambassaden i Warszawa er å være en motsetning til de ordene som ble ytret av Israels ambassadør til Polen Ann Azari på tidspunktet for jubileumsfeiringen for frigjøringen av Auschwitz.

Talsmannen til regjeringen til Mateusz Morawiecki, Joanna Kopcińska tar ordet på den planlagte demonstrasjonen. Ifølge talsmann i et fritt land kan alle presentere sine synspunkter: –

I et fritt demokratisk land kan en uttrykke sine følelser og demonstrere på ebetingelser av lover  ikke er overskredet , ikke gjør noen skade, ikke krenker andres frihet – understreket Kopcińska i et intervju med TV Republika.
Regjeringen talsmann innrømmet at dersom demonstrasjonen vil gå på en rolig måte er det greit  men hvis det kommer til forstyrelser må en gripe inn:

Nestleder Adam Andruszkiewicz, som var sjef for MW skrev på Twitter om den planlagte protest utenfor den israelske ambassaden: – Organisere en protest ved ambassaden i Israel er svært risikabelt. Bare noen få idioter / provokatører som plutselig begynne å kaste steiner og fyrverkeri i retning av ambassaden og verden vil få budskapet om at «polakker angreper ambassaden i  så vil gjenfødelsen av nazismen i Storbritannia  et faktum» – advarte nestleder.

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/protest-przed-ambasada-izraela-rzecznik-rzadu-zabrala-glos_1038406.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: