Sportens verden tror ikke at nesten alle idrettsutøvere fra dette landet lider av denne sykdommen.

Sport / idrett / vinter / Pyongyang 2018: Sjokkerende  av norske leger. Det handler om rusmidler for astma

PJongchang 2018:

08/02/2018, kl 08:35

Vinter OL-i Pjongczang 2018 er den viktigste sportsbegivenheten i  året. Idrettsutøvere fra hele verden vil vise sitt beste i Korea og reise tilbake til hjemlandet med medaljer på halsen. Noen mennesker bruker medisiner for å oppnå sitt mål. De fleste «astmatikere» er tradisjonelt representert av Norge. Leger  bestilte ufattelig mengde medikamenter og inhalatorer.

Diskusjoner om den påståtte astmaen til norske idrettsutøvere (spesielt løpere og langrennsløpere) har pågått i årevis. Sportens verden tror ikke at nesten alle idrettsutøvere fra dette landet lider av denne sykdommen.

. Helsen til nordmennene i Pjongchang 2018- vil bli tatt vare på av syv leger, tolv fysioterapeuter og tre massører. I bagasjen var det en stor mengde medisiner, som er nyttig i å begrense astmas påvirkning på kroppen.

Totalt er det  6 forskjellige medisiner. Totalt 6240 (!) doser. Informasjon om dette sjokkerende antall medisiner ble levert av NRKs offentlige fjernsyn.

I tillegg til medisinsk utstyr har personalet også så mange som 43 inhalatorer  Norsk TV kalte det et «svimlende tall». Ikke rart. Det er nok å nevne at finske eller svenske lag har bare 10 slike inhalatorer med seg

http://sport.se.pl/inne-sporty/sporty-zimowe/pjongczang-2018-szokujace-zamowienie-norweskich-lekarzy-chodzi-o-leki-na-astme_1039519.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: