i stedet for å hjelpe ofrene i det tragiske jordskjelvet i Haiti leide de en  villa der de arrangerte orgier med mindreårige prostituerte – Britene er rasende.

De skulle hjelpe ofre for katastrofen i Haiti.

i stedet for å hjelpe ofrene for det tragiske jordskjelvet i Haiti leide de en  villa der de arrangerte orgier med mindreårige prostituerte – rapporter «The Times». Kvinner som ble betalt for sex var  offer for et jordskjelv. Britene er rasende.
Frivillige i den britiske veldedighet Oxfam reiste til Haiti for å hjelpe ofrene etter jordskjelvet i Haiti, som fant sted i 2010. Som et resultat av denne tragedien døde over 200 000 mennesker. mennesker. Ifølge journalisterne «The Times», i stedet for å støtte dem, tok de fordel av de vanskelige situasjonene  og overtalte dem til å ha sex for penger.

Ifølge The Times fant orgier med deltakelse av ansatte i organisasjonen sted i 2011. Ifølge journalister var alle prostituerte som besøkte den leide villaen mindreårige. Både sex med mindreårige og prostitusjon er ulovlig i Haiti.

Som svar på publikasjonen av The Times innrømmet myndighetene i organisasjonen at adferden  fra noen representanter for Oxfam var helt uakseptabelt.  Så tidlig som i 2011 ble fire personer utvist fra organisasjonen, og tre andre fikk lov til å forlate før etterforskningen var fullført. På den tiden ble det imidlertid ikke offentliggjort at saken var knyttet til bruk av prostituerte tjenester.

Budsjettet til Oxfams veldedighetsorganisasjon drives av skatter betalt av britiske statsborgere.

http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/mieli-pomagac-ofiarom-kataklizmu-na-haiti-wynajeli-wille-na-orgie-z-prostytutkami/prjyzs7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: