Ekteskapet til Tomasz Sikora falt fra hverandre da han kom tilbake til Polen  etter mange år med å reise til mesterskap og treningsøkter.

 

 

FAKT24.PL  Polsk verdensmester om skilsmisse, problemer med arbeid, stress og utbrenthet
En sportslig karriere har etterlatt seg et vondt merke på familielivet til den polske skiskyteren- Tomasz Sikora. » alle lider, barna savnet meg sier den tidlegere verdensmester

. Atleten avslører også at etter å ha fullført sin karriere, kunne han ikke tilbringer  sin tid  tid hjemme, så han begynte raskt å søke etter en ny jobb.
Tomasz Sikora avsluttet sin sportskarriere i 2012. Den mest kjente polske skiskytten i dag er 45 år gammel og har to barn – en 20 år gammel datter og en 14 år gammel sønn. Han er skilt. Ekteskapet til Tomasz Sikora falt fra hverandre da han kom tilbake til Polen  etter mange år med å reise til mesterskap og treningsøkter.

Jeg ville ikke arbeid i idretten jeg ønsket å hvile men etter tre måneder vart ting så ille  at han frivillig  jobbet som trener- sier Tomasz Sikora i et intervju med WP.

i 30 årene jeg var i sporten og 280 dager i året jeg var fraværende og da jeg begynte å leve et normalt liv begynnte det og bli  vanskelig Det var noe nytt for meg,…» – sier den polske skiskytter i samtale med Sportowe WP nettsideportal

I utgangspunktet ville hans barn ikke at han skulle reise til konkurransen. men med tiden aksepterte de imidlertid at deres fars arbeid kombineres med reiser.

Tomasz Sikora husker at han aldri var redd for hardt arbeid for allerede som tenåring  broren og han hjalp foreldrene mye. Etter å ha fullført sin karriere måtte han imidlertid bytte til en annen livsstil. «Det skremte meg  at jeg aldri haddej obbet åtte timer om dagen   jeg ville finne ut om eg vil være i stand til å leve uten denne rytmen som sporten har  gitt meg  det meste av mitt liv.» – sier skiskytter i intervju

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/polski-wicemistrz-olimpijski-o-rozwodzie-problemach-z-praca-stresie-i-wypaleniu/m85gy9z

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: