Angrepet av ulver i Pommern. Folk er redde for å forlate sine hjem

Se.pl nyheter Polsk  angrepet av ulver i Pommern. Folk er redde for å forlate sine hjem

Attack of WOLFs i Pommern.Folk er redd for å forlate sine hjem

13/02/2018, kl 13:55

 Frykt falt på innbyggerne i Człuchów kommune (Pomeranian Voivodship). En flokk med sultne ulv angrepet en farm i Polanica. Så mange som åtte dyr er blitt bitt ihjel . Den rystende eieren av kennelen er redd for at ulvene vil kunne angripe folk neste gang. –

Angrepet av ulvene i Pommern. I Polanica, i kommunen Człuchów,. Eieren av gården er skremt. –  Hvis ulvene kunne spise en morgen åtte hjorter vil  det ikke være et problem for dem å angripe folk   Peter Furtak sier, «The Baltic Dziennik». –  Nå  flere og flere dyr nærmer seg menneskelige bosetninger. Jeg var overbevist om at siden jeg bor i nærheten av  opplyste sagbruk på et sted hvor det svært ofte kjører biler og traktorer ikke kommer  ulver her  – fortsetter  Mannen som tok bilder av den massakrerte  bestanden  , men bestemte seg for at han ikke ville publisere dem. –  Det ser veldig drastisk ut– og legger til at hvis ulvene vil fortsette å angripe sine eiendeler , må han stenge sin avlsvirksomhet. –  Du kan kjempe med ulike motganger, med byråkrati, papirarbeid … men hvis du får et slag fra naturen, hvor jeg ikke kan forsvare meg selv, er jeg maktløs – hevder Furtak.

http://www.se.pl/wiadomosci/polska/atak-wilkow-na-pomorzu-ludzie-boja-sie-wyjsc-z-domow_1040251.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: