. Når man ser fra det norske perspektivet er det imidlertid et stort skritt mot sivilisasjonen å flytte til landsbyen Małopolska sier Joon Toivio

. Når man ser fra det norske perspektivet er det imidlertid et stort skritt mot sivilisasjonen å flytte til landsbyen Małopolska sier  Joon Toivio (30), den nye stopperen. – Jeg har vært i Norge i fem år for meg var de to siste årene allerede tunge og min kone ville se noe nytt . Det var en god tid å forlate Molde  – forklarer han. Den geografiske faktoren var viktig når han  valgte en ny klubb. – Det er et sted midt i Europa. Når vi har fril eller  ferien, kan du raskt komme til hvor som helst. Det vil bli en flott opplevelse – innrømmer han. Toivo hadde en ekstra  grunn til å forlate Norge.
En  spiller hele tiden på kunstgress. Jo eldre du er jo mer får en det. Jeg er glad for at det endelig vil være mulig å leke og trene på naturlig gress – markerer en ny senterforsvarer av Bruk-Bet, som ble tilrådt  av landsmennene. – Jeg snakket med Paulus Arajuuri og Kasper Hamalainen. De sa begge at Polen er et bra sted å spille fotball – slutter Toivio.

https://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/joona-toivio-chce-grac-w-srodku-europy-trafil-do-niecieczy/rh4k41p

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: