Den svenske IKEA-gruppen må igjen trekke sine produkter fra markeder de opererer på. Det handler om det populære Godis Paskkyckling . Selskapet informerte om at  kunder kan returnere dem til IKEA-butikker.

Den svenske IKEA-gruppen må igjen trekke sine produkter fra markeder de opererer på. Det handler om det populære Godis Paskkyckling . Selskapet informerte om at  kunder kan returnere dem til  IKEA-butikker.

Godis Paskkyckling informerer om tilbaketrekning fra markedet i svenske medier, som refererer til IKEA-gruppen. Det viser seg at skummene i 100 g pakker har blitt forurenset av … mus. Ifølge det svenske «Aftonbladet»  forbrukere som kjøpte skummet, bør sjekke utløpsdatoen. Parts produkt som kan være forurenset har på emballasjen informasjon om dato mellom 23 oktober 2018., og 25 januar 2019. Selskapet beklaget  og informert om at skummet kan returneres til hvilken som helst butikk i nettverket – selv uten kvittering.

http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/ikea-wycofuje-ze-sprzedazy-kolejny-produkt-tym-razem-slodycze_1041779.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: