Den tragiske slutten av historie om en ku som rømte fra et slakteri

 

 

Se.pl nyheter Polen Den tragiske slutten av historie om en ku som rømte fra et slakteri

23/02/2018, kl 09:54
Dessverre er det velkjent at livet ikke er en film og ikke alltid ender i en lykkelig slutt. Dette er også tilfelle med den fantastiske historien om en heroisk ku som rømte fra transport til slakteri. Etter medie- og lokalsamfunnets sitt engasjement ble den endelig fanget og skulle ha en fredelig alderdom. Dessverre viste det seg at den spennende hendelsen ble for sterk. Dyret døde av et hjerteinfarkt.

Historien om kuens flukt begynte 23. januar da dette dyret flyktet fra  samlingsstedet  den  ødelegger gjerdet og såret arbeideren før den la til paling . Kuen likte øyene rundt om  og kunne ikke fanges på tre uker, til tross for mange forsøk fra eieren .

Den skremmte kuen angrep alle som nærme seg henne. Det viste seg også at kuen kunne snorkle godt. Etter en uke ga eieren opp jakten t og bestemte seg for at han ville legge ut mat til henne i nærheten av innsjøen mellom Bukow og Siestrzechowicami. Da brannmenn prøvde å fange henne rømte hun til en av de nærliggende øyene.
Kuens situasjon har beveget mange blant annet Paweł Kukiza som erklærte at han vil kjøpe kuen  og betale for en veterinær til noen tok henne i pensjon  Hans forespørsel ble besvart  av Czesław Biłoban som lovet at kua ville gå til et senter for pensjonerte hester nær Nysa.

Det  ble  gjort et nytt forsøk på å fange  kuen . Jegeren og 2 veterinærer brukte beroligende injeksjoner for å nøytralisere dyret. Etter noen timer lyktes de:
Dessverre, ifølge Radio ZET, døde kua -under transport til den nye eieren av et hjerteinfarkt. Veterinærene som lette  og fanget kuen sier  de  forlot dyret i god stand og vet ikke hvordan dette kunne skje.

http://www.se.pl/wiadomosci/polska/tragiczny-final-filmowej-historii-krowy-ktora-uciekla-przed-rzeznia_1041689.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: