Fotballspillere blir offer for hackere

 

FAKT24.PL. Sport. Fotball. Noen angriper polske fotballspillere!  Er iranere? i dag 16:42

Polske fotballspillere ble offer for hackere. Noen angrepet Kamil Grosickis profil på instagram og satt  et bilde av det iranske flagget, med kommentaren «du burde ikke vært fornærmet». Tidligere tok noen over Rafał Wolski sin twitter konto ved å legge ut bilder av modeller på den. I begge tilfeller har situasjonen gått tilbake til normal.
Alt ser ut til å indikere at Kamil Grosicki allerede har tatt tilbake sin konto: Bildet er allerede fjernet, og kontoen ser som den var før innbruddet . Som Internett-brukere blir påminne er dette ikke det første tilfellet av denne typen de siste dagene. Nylig fikk noen tilgang til Rafał Wolskis konto og deretter endret navnet og etternavnet til eieren til «Priscilla Mathews». . Også i dette tilfellet returnerte kontoen til eieren.

https://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/ktos-atakuje-polskich-pilkarzy-to-iranczycy/zck9z4j

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: