Støre en Messi ,Michał Żuk er den største stjernen i La Masia og gutten er bare ni år

Michał Żuk er den største stjernen i La Masia, den legendariske barnehagen i FC Barcelona. Gutten er ni år gammel, men etter folk som følger utviklingen av hans talent spiller han bedre enn Messi da han var på hans alder. Den unge fotballspiller er ikke bare den beste scorer i sin aldersgruppe (år 2009 – redaksjonelt notat), men hans fremragende tekniske ferdigheter fortjener spesiell oppmerksomhet.

9-åringen Michał Żuk har et fremragende fotball talent. Videoene som dukket opp ikke bare på Youtube, kan du se hvor enkelt det er med flere motstandere å gi et presist skudd mot motstanderens mål, eller vise den eksepsjonelle skjønnheten til spillet. Det er ikke overraskende at de spanske trenerne og journalistene er fornøyde med ham. Det  er synd at Żuk er polsk, ikke spanjol, for

– Født i 2009 presenterer spilleren veldig gode tekniske ferdigheter og er den mest scoreren til hans vinerlag, det vil si Benjami C – lagt ut på skauci.uk. der vi finner andre polske talenter på det som utvikler sitt talent utenfor Polen.

Michał Żuk er ikke bare preget av teknisk trening, men også av et frodig blondt hår. Det er sammenlignet med Leo Messi, den største stjernen i FC Barcelona. Forhåpentligvis, i fremtiden, vil den unge fotballspilleren matche sine prestasjoner med hans idol og lage sin debut i et «voksen» polsk landslag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: