Hvorfor går du ned? Hvor? Høyde! Høyde! Høyde! Up – la han til. De siste ordene han sa var: «Det er over. Vi har blitt overvåket. » Stillheten fulgte dem

11. februar. Flyet til Saratov Airlines-linjen var på vei til Orsk. Det ble fløyet med 71 personer – 65 passasjerer og 6 mannskap. Noen få minutter etter starten fra havnen i Moskva-Domodedovo, forsvant An-148 fra radaren. Maskinen krasjet i nærheten av byen Ramenskoye, ca 40 kilometer fra flyplassen. Alle som var ombord, døde. Ifølge russiske etterforskere slo pilotene ikke på hastighetsmålerens varmeanlegg, slik at de ikke fungerte riktig og ga feil data. I tillegg  panikk  i cockpiten.

Vi vet allerede hva de siste ordene til pilotene var. Undersøkere avslørte et sjokkert opptak fra cockpiten. Det viser at kaptein Valery Gubanov forklarte Sergei Gambarjan at han ville øke høyden i stedet for å vippe flyet ned. – Jeg forstår hva du ønsket å gjøre, men i stedet går vi lavere og lavere – sa han. – Hvorfor går du ned? Hvor? Høyde! Høyde! Høyde! Up – la han til. De siste ordene han sa var: «Det er over. Vi har blitt overvåket. » Stillheten fulgte dem. Opptaket ble publisert av RBCs nettsted. Autentisiteten ble bekreftet av det russiske føderale luftfartsselskapet.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/katastrofa-samolotu-linii-saratov-airlines-pod-moskwa-ostatnie-slowa-pilota/9fzp4g1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: