Justyna Kowalczyk kritiserte igjen motstanderne for å ta ulovlige midler etter påskudd for dårleg helse. Denne gangen tok hun tre-gangs medalje til de olympiske lekene i Pjongchang Krista Parmakoski.

Justyna Kowalczyk går igjen i krig mot forbudte midler:
10/03/2018, kl 12:17
Justyna Kowalczyk kritiserte igjen motstanderne for å ta ulovlige midler etter påskudd for dårleg helse. Denne gangen tok hun tre-gangs medalje til de olympiske lekene i Pjongchang  Krista Parmakoski. Den polske kvinnen var opprørt over at atleten fra Finland ble syk … like før OL

– «Igjen sykdom like før de olympiske leker og igjen tillatelse til å akseptere forbudte midler! Eh … sirkus» – Skriver Kowalczyk på twitter.  På denne måten refererte hun til medierapporter fra Russland som skriver om Parmakoski plutselig sykdom, helbredelse og tillatelse til å akseptere uautoriserte midler.
Dette er ikke astma. – «Krista har  ikke hatt astma på mange år, det må være litt mer alvorlig sykdom sier Kowalczyk . Problemet er imidlertid det samme. Parmakoski ble syk, ble raskt gjenopprettet og presentert ved OL-fenomenal disposisjon og OL  med tre medaljer:
– Hvis Krista ikke brukte medesinen kunne sykdommen skade hennes helse. Dette stoffet forbedret imidlertid ikke resultatene, sier Marit Valtonen, representant for finsk olympisk komité, som allerede har henvist til mange spekulasjoner.

http://sport.se.pl/inne-sporty/sporty-zimowe/justyna-kowalczyk-znow-idzie-na-wojne-z-zakazanymi-srodkami-cyrk_1043943.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: