Først vil jeg gjerne hilse til den tidligere polske ministeren og si at og kommentere russiske valg ikke er en sak for noe polsk prostituert. Vi trenger ikke noen kommentarer fra Polen eller andre små land som er avhengige av USA om våre valg.

Ekkoet om drapet på Sergey Skripal og hans datter i Storbritannia er ikke over. Under diskusjonen om dette emnet på radio BBC Radio 4 i dag mellom Radoslaw Sikorski og den russiske diplomaten Witalijem Milonowem  var en uenighet som tidligere leder av den polske utenriksdepartementet ble definert som mindre strålende Dessuten sammenlignet han de britiske myndigheternes handlinger med de som Adolf Hitler hadde .

Under diskusjonen på luften sa Sikorski at nestleder for den russiske dumaen egentlig ikke er en parlamentariker, fordi det ikke er noen ekte demokratiske valg i Russland. Denne uttalelsen irritert Milonov, som umiddelbart reagerte med følgende ord: – Først vil jeg gjerne hilse til den tidligere polske ministeren og si at og kommentere russiske valg ikke er en sak for noe polsk prostituert. Vi trenger ikke noen kommentarer fra Polen eller andre små land som er avhengige av USA om våre valg. Etter en stund forklarte han sine vulgære ord i programmet: – Hvis din gjest ikke kan oppføre seg som en vanlig person, så må jeg kommentere det!

Den opprørte russeren slo også til på den britiske statsministeren Theresa May som han synspunkt har Theresa May og hennes kolleger skapt en falsk historie fordi de trenger en forklaring på den britiske virksomheten i sammenheng med å ta anti-russiske skritt som USA vil dra nytte av. Det er derfor de må finne på denne historien,Så de må derfor drepe denne fattige pensjonisten som er ubrukelig for oss. Dette er et skuespill for britisk fjernsyn. Dette er Hitlers oppførsel som ble klandret for Riksdagenes brenning.
Sikorski  reagerte rolig på  angrepet og sa  kort: – Jeg tror at han ga det beste vitnesbyrdet om hans karakter. Han la til at Milonovs kommentarer godt reflekterer den virkelige årsaken til angrepet som var til ment og provosere Storbritannia.

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/rosyjski-deputowany-ubliza-sikorskiemu-polska-prostytutka_1044355.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: