Tande sier at han tror det de hvite og røde fansen forstår at det beste showet er best sett i live. – Polaker vet meget godt at skihopping er best sett fra bakken .

 

 

Sport annen sport vintersporter Norsk hoppere ser flest polske flagg? «Rart at det er mer polske enn norsk»
»
13/03/2018, kl 10:19

Polske fans under VM i hopp laget en fantastisk atmosfære
Skihopp er galskap i Polen er nå på sitt beste. Dette skyldes de gode resultatene som ble oppnådd av representanter fra Polen. Fra det øyeblikket da Stefan Horngacher overtok hopperene i hvitt og rødt. Polske flagg kan ses på nesten hver eneste bakke der VM-konkurransen finner sted. Daniel Andre Tande la også merke til dette.

Kamil Stoch i Raw Air-serien er uten sidestykke. Det hele startet i Oslo, hvor polaken presenterte seg perfekt. Hans hopp i Holmenkollen ble sett av en stor gruppe polske fans. Deres tilstedeværelse var synlig takket være de mange hvite og røde flaggene.

Norge er ofte beleiret av fans fra Vistula-elven, og lokalbefolkningen kaler det selv «Holmenpolen».
Polske fans i norske konkurranser er mer enn … hjemme fans. Det er så rart da laget fra Norge klarer seg godt denne sesongen, og er nesten sikre på seier i Nations Cup. Daniel Andre Tande unnslippte ikke denne situasjonen. – Det er rart at til tross for våre suksesser kommer så få mennesker iNorge i våre hopp. Jeg forstår det ikke i det hele tatt  sier han til nettavisen.no.
Leder av det norske laget la også merke til at i Oslo var polske fans oftere representert enn fans fra Norge. – Det er litt rart at i vår viktigste bakke er det mer polsk enn norske flagg. Hvordan er dette mulig? – Tande sier at han tror det de hvite og røde fansen forstår at det beste showet er best sett i live. – Polaker vet meget godt at skihopping er best sett fra bakken .

http://sport.se.pl/inne-sporty/sporty-zimowe/norweskiemu-skoczkowi-przeszkadzaja-polskie-flagi-dziwne-ze-jest-ich-wiecej-niz-norweskich_1044321.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: