Alarm i NASA! En stor, forferdelig tung stein som har sirkler rundt solen  mindre enn 120 år, kan falle på jorden

Se.pl nyheter Asteroid Bennu- verdenen  nærmer seg jorden. Vil verdens ende?

Bennu asteroiden nærmer seg jorden. Vil verdens ende?

14.03.2018, kl 12:38

Enden av verden, asteroide
bilde: EAST NEWS

Alarm i NASA! En stor, forferdelig tung stein som har sirkler rundt solen  mindre enn 120 år, kan falle på  jorden. Forskere fra National Aeronautics and Space Administration undervurderer ikke trusselen, de har til og med en plan for å ødelegge asteroiden med atomvåpen som vil  bli brukt! For øyeblikket er asteroiden ca  86 millioner kilometer fra jorden.

 

Ifølge forskere fra NASA, er sjansen for at planeten , som veier 77 milliarder tonn Bennu, treffer jorden,  1: 2700, . Saken ser derfor ut til å være alvorlig,  Det forutsetter en etableringen av et romfartøy som skal utrydde asteroiden. 

NASAs Nasjonalt Nuclear Security Administration og to laboratorier for energiavdelingen er involvert i oppdraget. rom Skipet må smadre gjenstanden eller starte et kjernefysisk rakett mot det . Hvis objektet som truer Jorden, er lite nok og oppdaget til rett tid, kan vi ødelegge det ved kollisjon, forteller David Dearborn, en forsker ved Lawrence Livermore National Laboratory i et intervju med BuzzFedd

http://www.se.pl/wiadomosci/swiat/asteroida-bennu-zbliza-sie-do-ziemi-tak-groznie-jeszcze-nie-bylo_1044527.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: