Mange støtter nå Theresa May

Se.pl Nyhete När vi setter faktum Vil vi fordømme Russland …
14.03.2018, klokka 16:36
Tidligere spion Sergei Skripal ble forgiftet i London. Storbritannia ber om forklaringer
Donald Tusk snakket om forgiftningen av Skripal. Formannen for Det  Europeiska Råd talte Sterke ord til Russland. Spørsmålet forgiftning av en Russisk tidligere Spion vil bli reist ved neste neste  toppmøte i EU.

. Studier har vist på Sergei Skripal og datteren en  forgifting ved hjelp av kjemiske våpen. Theresa har gitt Putin et ultimatum, og   annonserte utvisningen av 23 Russiske diplomater fra Landet. Forgiftning er fordøm også av Det Tyske Utenriksdepartementet. l

«Jeg uttrykker Fulle Solidaritet med den Britiske statsministeren Theresa May . Angrepet er sannsynligvis inspirert av Moskva» – twitret Europeiska RADS president, Donald Tusk. Den Tidligere Polske statsministeren kunngjorde også at han Var klar til Å Reise Skkripala-saken på neste neste uke EU-toppmøte.

Andrzej Duda om forgiftning Skripal

Polens president kommenterte spørsmålet også om forgiftning av Skripal. Og uttalelse til  Andrzej Duda er på budskapet om «udyrene overfall. Presidenten understreket bruken av Kjemiske våpen på territoriet til  Vår allierte Ikke må stå ubesvart.» Han uttalte at «gjerningsmennene  Skal og må bli identifisert og straffet».

http://www.se.pl/wiadomosci/swiat/tusk-o-otruciu-bylego-rosyjskiego-szpiega-kiedy-ustalimy-fakty-potepimy-rosje_1044598.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: