Monika Jaruzelska i kamp med Andrzej Duda for  presidentstolen?

Jaruzelska for president

15/03/2018, kl 03:30
Monika Jaruzelska

Monika Jaruzelska (55 år) i kamp med Andrzej Duda (46 år) for  presidentstolen? Et slikt scenario er mulig! Datteren til den kommunistiske generalen Wojciech Jaruzelski († 91 år gammel) har full støtte av tidligere SLD-leder Leszek Miller (72 år gammel)! – Jeg ville stemme på Monika Jaruzelska med stor glede. Jeg vil gjerne se henne som leder av den polske presidentembete  –

. I denne saken har hun støtte fra SLD, og ​​Włodzimierz Czarzasty (58 år gammel) . I 2020 vil presidentvalget finne sted i Polen. -. Hennes far, gen Wojciech Jaruzelski, var president   mellom to epoker, ,

 

i SLD  er meninger om Jaruzelskas kandidatur sterkt fordelt. – Det ville være et godt trekk at  Kvinner  går inn i politikken og jeg tror  at Magdalene Ogorek brøt  ideen om at en kvinne ikke kunne være  polske president –

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/jaruzelska-na-prezydenta_1044628.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: