JUSTYNA KOWALCYK LEGGER OPP og Marit Bjørgen legger opp.

 

dag 21:46

Det må ha vært en vanskelig beslutning da Justyna Kowalczyk bestemte seg for at hun ikke ville konkurere i  konkurranser lenger. Den beste polske skiløperen i historien – fem-ganger  olympisk medalje – utelukker  deltakelse i VM,

Hva skal Justyna Kowalczyk gjøre nå? – Jeg vil ha en ny rolle men vil  definitivt ikke si at det var mitt siste polske mesterskap fordi jeg kan gå  dem i 10 år til .   Jeg vil også gå ski maraton om  disse maratonene ikke vil kunne forstyrre min nye jobb. Og hva blir jobben? Jeg ber  om tålmodighet. Selvfølgelig vet jeg allerede mine planer veldig bra. Men jeg ble av president Tajner om ikke å røpe  dem ennå, «innrømmet hun.

https://www.fakt.pl/sport/inne-sporty/justyna-kowalczyk-nie-wystartuje-juz-w-pucharze-swiata/80hlh0d

https://www.vg.no/sport/langrenn/i/a2p48A/taarevaat-bjoergen-tok-gull-i-karrierens-nest-siste-loep-det-har-vaert-et-fantastisk-liv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: