Og sitte i sin stue og tro en er James bond

Når eg leser slike idiotiske historier der ungdomer blir håner fordi dei springer bort når kulene suser rundt hodene deres da har galskapen blitt fullendt.Hva hadde frp.høgre,venstre.osv sine ungdomer gjordt i en slik situasjon? nett det samme vil eg tro og de voksne ville heller ikke stått og tatt i mot kulene. En ting er og sitte i stuene sine og tro en er James Bond en annen ting er når en står oppe i det og kulene suser rundt en. Ved Bravo utblåsningen stakk fire offiserer av med en livbåt plass til 64 ,da Krutshow sendte panserstyrkene sine til grensa til Kirkenes stakk befale av til sverige og førstegangs soldatene sto igjen. Så en skal være veldig forsiktig med og ytre seg slik når en selv aldri har vært i en slik situasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: