Dramatisk tilståelse av prins Charles: Mitt liv er et helvete

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/dramatyczne-wyznanie-ksiecia-karola-moje-zycie-to-pieklo/l3q0qw8

Dramatisk tilståelse av prins Charles: Mitt liv er et helvete

Tom Bower, forfatter av den nye, uautoriserte biografien til prins Charles skaper nytt lys på livet til den britiske monarken. I følge ham er Prince Charles en despot han er besatt av media sine meninger om ham. Av denne grunn sluttet monarken å lese avisen. Sønnen til dronning Elisabeth sier at hans liv som prinsen av wales var «et komplett helvete».
Prins Charles i biografi av «Rebel Price» av Tom Bower er portrettert som en bortskjemt person som er besatt av sin person  og hans bilde. Han er også beskrevet som en evig misfornøyd mann og  en «klagerens mester». Forfatteren forsikrer at han for å få informasjon om den britiske monarken gjennomførte intervjuer med over 130 personer fra hans omgivelser.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: