ROLLING STONES WOOD : Etter tre måneders legebesøk ble jeg fortalt at jeg er frisk og kan nyte livet s

The Rolling Stones - Ronnie Wood i Keith Richards

 

 

Jeg røykte så mye at det var et mirakel at jeg ikke hadde svulst i begge lungene. Det er et mirakel at lungene ikke eksploderte» – betrodde musikkeren i et intervjue.

Diagnostisering av Wood i 2017 ble kreften oppdaget på et tidlig stadium så det var ikke behov for kjemoterapi og behandlingen var begrenset til kirurgi. Det var viktig fordi, som gitaristen sa: «Jeg ville ikke miste håret mitt.»

«Etter tre måneders legebesøk  ble jeg fortalt at jeg er ren og jeg kan gå og nyte livet,» sa Wood. Som  innrømmet i et intervju med «Metro», «Jeg var klar til å tenke positivt til mitt siste åndedrag jeg hadde et godt liv og var klar til å forlate det  jeg trodde ikke jeg ville kunne leve så lenge.

https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/ronnie-wood-zdrowy-gitarzysta-the-rolling-stones-pokonal-raka-pluc/4y3hb0w

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: