Disse var på hvem som skal ut møte

The meeting involved Prime Minister Dmitry Medvedev, Federation Council (upper house of parliament) Speaker Valentina Matviyenko, State Duma (lower house of parliament) Speaker Vyacheslav Volodin, Kremlin Administration Head Anton Vaino, Security Council Secretary Nikolai Patrushev, Defense Minister Sergei Shoigu, Interior Minister Vladimir Kolokoltsev, Federal Security Service (FSB) Director Alexander Bortnikov, Foreign Intelligence Service (SVR) Director Sergei Naryshkin and Presidential Envoy for Environmental Protection, Ecology and Transport Sergei Ivanov.

More:
http://tass.com/politics/996946

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: