«Gabriela Koukalova:Jeg begynte å hate meg selv og hvert ekstra gram Så jeg begynte å sulte og gjøre ting som ingen visste og det nesten endte tragisk jeg trengte hjelp –

Den tsjekkiske skiskytter Gabriela Koukalova som ikke har opplevd noen VM-konkurranser eller olympiske leker i vinter vil også la sesongen  2018/19 gå uten henne. Hun informerte om det for noen dager siden. Nå la hun til en sjokkerende bekjennelse til boken «Inna Gabriela Koukalova», som nettopp har dukket opp i bokhandler.

Czeszka, en av de beste  de siste årene har nettopp publisert en bok

Hun avslørte at hun kjempet med anoreksi i mange år. Det er vanskelig å tro at til tross for sykdommen var hun så vellykket

«I ti år var jeg anoreksisk» -den innrømmet hun. Det var en hemmelighet hun holdt i 17 år. I 2015 innrømmet  hun det til sin mann.

«Jeg begynte å hate meg selv og  hvert ekstra gram Så jeg begynte å sulte og gjøre ting som ingen visste og det nesten endte tragisk jeg trengte hjelp  – innrømmet Koukalová, som har  to sølv og en bronse Winter Games OL, samt to VM-titler. . Det er vanskelig å tro at hun oppnådde alt dette med denne sykdommen.

I frykt for å være overvektig returnerte hun ofte all mat.  fortalte hun  Petr Koukal,et intervju med «Dnes». Det var dager da hun kastet opp åtte ganger.

Dette er symptomer som er typiske for bulimi,» innrømmet Richard Pfleger, en ernæringsfysiolog som tok vare på Koukalova.

I fjor klaget Czeczka om vedvarende smerter. Av denne grunn deltok hun ikke i en konkurranse. Hun forlot også OL i Pyongsang.

Koukalova starter ikke neste sesong.

 

https://sport.onet.pl/zimowe/biathlon/szokujace-wyznanie-gabrieli-koukalovej-walczylam-z-anoreksja/40c52v2

2 Comments

Legg til din →

  1. Hei og flott blogginnlegg. Viktig tema du tar opp. Ta gjerne en titt på min blogg også. Den omhandler spiseforstyrrelser og dopingproblematikk. Jeg gikk fra å ha anoreksi til å bli kroppsbygger. Dette er snart 20 år siden. Jeg ble bare mer og mer fokusert på muskelmasse og kunne ikke bli stor nok. Jeg ble dessverre fristet til å forsøke anabole steroider etter mange år med spiseforstyrrelser. Det fikk først og fremst katastrofale følger for meg psykisk. Les gjerne min historie. God helg og stå på videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: