Risikosport og være Russisk Journalist

 

FAKT24.PL.. Russisk kriminall journalist Maksim Borodin døde i går 23:39
En russisk etterforskende journalist er død. Han falt ut av balkongen

Den undersøkende journalisten Maksim Borodin, som skrev om tapene i Syria blant russiske leiesoldater fra enheten som heter Wagner-gruppen døde som følge av skader på sykehuset i Ekaterinburg. Den 12. april falt han ut av balkongen i leiligheten sin. Journalist Julia Davis skrev på Twitter at han ikke tilhørte personer med selvmordstanker

Journalisten skrev om russiske leiesoldater som  kjemper i Syria
Journalistens død ble annonsert av Radio Svoboda. Polina Rumiancewa, redaktør i det jekaterinska nyhetsbyrået Nowyj Dień, der Borodin arbeidet utelukket ikke at hans død ikke var tilfeldig eller selvmordsmessig. Etter hennes mening hadde Borodin ingen grunn til å taor sitt eget liv

Borodin skrev regelmessig om kriminalitet og korrupsjon. I de siste ukene skrev han mye om dødsfallene til russiske leiesoldater som kjemper i Syria som ble drept  av luftstyrker under kommandoen til USA.

Ifølge medier prøvde leiesoldatene sammen med de syriske regjeringens tropper å ta tilbake oljefeltet kontrollert av den allierte arabisk-kurdiske militæren under navnet Syriske demokratiske styrker (SDF). Myndighetene i Moskva rapporterte bare at de hadde gitt hjelp til russiske borgere, og at soldatene til de russiske væpnede styrker ikke var involvert i hendelsen.

 

Omstendighetene ved Borodins død blir ikke offentliggjort. Vi vet bare at leiligheten der hendelsen skjedde, ble stengt fra innsiden på tidspunktet for hans død. Journalist Julia Davis skrev på Twitter som han ofte skrev om oligarkene. En gang ble han angrepet med et metallrør like etter et intervju.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/nie-zyje-rosyjski-dziennikarz-sledczy-maksim-borodin/wl5kg18

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: