Vitnet til denne hendelsen var Arkadiusz Malarz (37 år), keeper til Legia Warszawa, som prøvde å redde de sårede

 

 

FAKT24.PL. Hendelser. Polen. Warszawa. En tragisk ulykke i nærheten av Warszawa. De skadde ble reddet av målvakten til Legia Warsaw

Drama i Lesznowola i nærheten av Warszawa. I løpet av natten fra lørdag til søndag var det en tragisk ulykke. . Vitnet til denne hendelsen var Arkadiusz Malarz (37 år), keeper til Legia Warszawa, som prøvde å redde de sårede. Dessverre, til tross for hans og redningsmannens innsats, ble to personer drept og tre ble innlagt på sykehus.

 

Denne dramatiske hendelsen ble sett av Legia Warszawa målvakt Arkadiusz Malarz, som kom hjem med sin familie. Hans kone Daria Kabała-Malarz skrev om disse opplevelsene på et av de sosiale nettverkene. – Vi hari en forferdelig ulykke. En personbil truffetav en lastebil kropper fall ut av bilen. . Arek prøver å hjelpe  gjenopplive men miste to liv  … – skrev kona til Legia Warszawa målvakt.

 

Dessverre, til tross for den store innsatsen fra målmannen og senere redningsmenn, døde to kvinner i alderen 30 og 36 på stedet. På den annen side, tre menn, som også var i bilen kom til sykehuset. Begge sjåførene var edru.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/tragiczny-wypadek-pod-warszawa-rannych-ratowal-bramkarz-legii-warszawa/qh3v1zz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: